Onderhoud, renovatie en restauratie in regio Etten-Leur

Onderhoud, renovatie en restauratie in regio Etten-Leur

Is uw woning toe aan renovatie? Wilt u uw woning in waarde laten stijgen door renovatie van uw huis? Weer een mooi aanzicht creëren en/of binnenshuis renovatie werkzaamheden toe laten passen? Renovatie van uw woning in de buurt van Etten-Leur laat u verzorgen door TV Timmerwerken.

TV Timmerwerken is gespecialiseerd in renoveren in de buurt van Etten-Leur en omgeving. Graag zorgen wij ervoor dat uw woning weer in optimale conditie verkeerd. Met jarenlange ervaring garanderen wij het beste vakmanschap.

Wilt u graag uw woning laten renoveren in de buurt van Etten-Leur? Wij pakken dit grondig samen met u aan. Neem contact met ons op om te informeren over de prijzen. Wij staan u graag te woord en komen graag langs om eens met u kennis te maken.
IMG_4992

Ook hij die geen verstand heeft van klussen in en om het huis in de regio van Etten-Leur, staan wij graag bij met raad en daad.

TVTimmerwerken regelt het onderhoudsmateriaal en stuurt de juiste klusser naar u toe, zodat u voor elke klus de beste specialist uit regio Etten-Leur in huis heeft en toch één aanspreekpunt kunt benaderen.

Wij zijn ook beschikbaar voor het renoveren van oude panden, het restaureren van uw trap of en algemene onderhoud in uw woning in de regio van Etten-Leur.