Wat we doen

Dakwerken

Voldoet uw dakisolatie nog wel aan de normen van deze tijd? Of twijfelt u aan de toestand van uw dakbedekking? U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw dakwerkklussen.

Lees verder over dakwerken..

Interieurtimmerwerken

Een luxe badkuip, nieuwe vloer of hangend tv-meubel. Zomaar een greep uit de interieurtimmerwerken die wij voor u verzorgen. Of wat dacht u van een en suite in uw herenhuis om van uw grote ruimte een voor- en achterkamer te maken?

Lees verder over interieurwerken..

Nieuwbouw en verbouw

Een mooie serre naast het huis, en extra badkamer of een nieuwe trap? Voor kleine en grote nieuwbouwprojecten en verbouwingen belt u TVTimmerwerken.

Lees verder over nieuwbouw en verbouw..

Plaatsen van garagedeuren

Ook buitenshuis gaan wij voor u aan de slag het vervangen van uwe garagedeur bijvoorbeeld. Fietst u graag en kiest u voor een garagepoort met een loopdeur, of voelt u zich veiliger met rol- of kanteldeuren?

Lees verder over het plaatsen van garagedeuren..

Onderhoud, renovatie en restauratie

Het onderhouden, renoveren en restaureren van uw huis zorgt ervoor dat de woning haar waarde behoudt. TVTimmerwerken komt graag langs voor elke onderhoudsklus in uw huis.

Lees verder over onderhoud, renovatie en restauratie..

Dakkapellen en dakramen

U wilt graag meer (leef)ruimte en licht, maar ziet een complete verbouwing niet zitten? Kies voor een dakkapel of dakraam, waarmee u in één een nieuwe ruimte creëert en uw woning in waarde laat stijgen. Wij vervangen ook uw oude dakkapellen en dakramen.

Lees verder over het plaatsen van dakkapellen en dakramen..

Kozijnen, deuren en ramen

Kunststof is populair, hout is veelzijdig en aluminium is ideaal voor grote glasoppervlakken. TVTimmerwerken adviseert graag welke kozijnen het beste in uw huis passen. Uw klusser gespecialiseerd in het vervangen van deuren, ramen en kozijnen. Lees verder over kozijnen, deuren en ramen..

Renoveren badkamers en keukens

Veelzijdig is TVTimmerwerken zeker, want ook voor een complete nieuwe keuken of badkamer kunt u bij ons terecht. Van A tot Z, of slechts een kleine renovatie in uw bestaande ruimte; geen brug is te ver. Lees verder over renoveren van badkamers en keukens..